Tökéletesen tiszta ruhák a Whirlpool 6.Érzék mosógépeivel

A Whirlpool 6.Érzék mosógépek olyan innovatív technikai megoldásokat rejtenek, mint például a mosószeradagolási javaslat opció vagy a különleges, ruhakímélő  programok.

img-25

  • 6 érzék színek

olyan egyedülálló programok, melyeket a színek szerinti mosáshoz fejlesztettünk ki. Mindegyik a 6.Érzék technológiát használja úgy, hogy a mosási teljesítményt a megfelelő színhez igazítja az anyagok fajtájától függetlenül. A 6.Érzék Színek mosógépek alkalmazkodnak az Ön igényeihez és megőrzik a ruhák színét, kímélik az anyagokat.

  • Colours 15°

Ezzel a különleges technológiával kiváló mosási eredmény érhető el különösen alacsony hőmérsékleten. Válassza a Colours 15° opciót és a készülék a 6.Érzék szenzoroknak és a Wave Motion technológiának köszönhetően ugyanolyan tökéletesen mos 15 °C-on mint 40 °C-on, így hosszabb ideig őrizhetők meg az élénk színek. A legragyogóbb mosási eredményekért kombinálja a Colours 15° funkciót az egyedülálló 6.Érzék Színek programokkal, melyek a mosási teljesítményt a színek szerint szétválogatott mosnivalókhoz igazítja. Így minden szín színátmosás nélkül megőrízhető. Ezen kívül még egy kevert program áll a rendelkezésre, mely lehetővé teszi a különböző típusú textíliák együttes mosását

* kevert 40°- os programnál

**A wfk Intézet tesztjei alapján (WL 5589/11)

  • Érzék mosószeradagolási javaslat és az Eco Monitor

A 6.Érzék mosószeradagolási javaslat funkció ajánlást tesz a szükséges mosószeradagra a mosási töltet mennyisége, a szennyezettség minősége és mértéke,a vízkeménység és a mosószer állaga (por vagy gél) alapján. Így a készülék gazdaságosan bánik az erőforrásokkal, energiát, vizet és időt takarít meg Önnek.

Programválasztáskor az új Eco Monitor funkció megmutatja az adott program energiaszükségletét a mosási hőmérséklet, a töltet súlya és a kiválasztott opciók figyelembevételével. Így segít a készülék a legenergiatakarékosabb mosás kiválasztásában.

  • A+++ energiaosztály

A különleges technológiának köszönhetően, a Whirlpool mosógépek kategóriájuk legenergiatakarékosabb készülékei közé tartoznak és 30%-kal kevesebb energiát használnak fel, mint a standard A energiaosztályú készülékek.

Bővebb információ…

Cimkék: ,

Hozzászólások lezárva.